De bästa Thaikrogarna i Stockholm

I stockholm så finns det många restauranger av olika slags kultur som man kan besöka och den thailändska matkulturen har mycket att erbjuda när det kommer till smaker som passar dom flesta.

Därför så kommer vi här nedan att ge tips på några av dom populäraste thailändska restaurangerna som ni kan besöka när ni är hungriga och är i Stockholm.

Fördelar med att äta Thailändsk mat

Det finns många fördelar med att äta thailändsk mat. Några av fördelarna är att thailändsk mat är hälsosam, smakrik och har en mängd olika rätter som passar de flesta människors smaklökar. Dessutom är thailändsk mat också känd för att vara låg i kalorier och fett, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ för dem som vill äta lätt.

Om du letar efter en smakrik och hälsosam måltid är thaimat ett utmärkt alternativ för dig. Dessutom finns det många olika rätter som du kan prova, så du behöver aldrig tröttna på att äta thailändsk mat.

thai mat med räkor

5 populära Thailändska restauranger i Stockholm

För att göra det enklare för dig som vill äta thailändskt under ditt besök i Stockholm så har vi listat några av de 5 populäraste thailändska restaurangerna i Stockholm.

  1. Pat’s Place

Restaurangen Pat’s Place hittar ni på Folkungagatan 140 i Stockholm. Denna restaurang ligger relativt centralt och går att resa till med både buss och pendeltåg.

Pat’s Place har en spännande och varierande meny med flera olika alternativ som både är vegetariska och som innehåller kött.

2. Farang

En annan populär thailändsk restaurang som ni kan besöka och äta på när ni är i Stockholm är Farang. Restaurangen Farang ligger på Tulegatan 7 i Stockholm och är en perfekt restaurang att besöka om du verkligen vill unna dig god thailändsk mat.

  1. Tjabba Thai

Restaurangen Tjabba Thai ligger på Wallingatan 7 i Stockholm och är en restaurang som erbjuder både takeaway och servering på plats.

Menyn på Tjabba Thai är varierad och det finns både vegetariska och kötträtter att välja mellan.

  1. Pong Buffe

Pong Buffe är en enkel, modern bufférestaurang med thailändska rätter, sushi och dim sum. Restaurangen hittar ni på Drottninggatan 71C i Stockholm.

Buffén har ett stort urval av både varma och kalla rätter, vilket gör den perfekt för dig som vill prova lite av varje.

Pong Buffe erbjuder även en fantastisk barnmeny med mindre portionsstorlekar så att även de små kan njuta av maten.

  1. Thaiboat

För dig som vill äta god thailändsk mat fast inte vill gå till samma gamla restaurang så kan Thaiboat i Stockholm vara något för dig. Förutom att dom serverar god thailändsk mat så får du också ta del av lyxen av att bli serverad på en båt.

Thaiboat ligger på Kajplats 301, Norra Hammarbyhamnen i Stockholm och är ett utmärkt ställe att besöka om du vill ha en unik thailändsk matupplevelse.

Tack för att du läste denna artikel om de bästa thailändska restaurangerna i Stockholm. Vi hoppas att du får njuta av din nästa måltid på någon av dessa restauranger.